В позиция на председателя на СОС се казва, че в

...
 В позиция на председателя на СОС се казва, че в
Коментари Харесай

Георгиев отговори на Шишков: Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат работата

 В позиция на ръководителя на СОС се споделя, че в седмицата, когато е бил подложен на критика за неналичието на поддръжка на пътища, арх. Шишков е почнал инспекция на разместените жълти павета " Въпрос на темперамент е дали ще използваш поста си за разпра, или не. Днес арх. Шишков непосредствено си призна болката в ефира на bTV ". Това се споделя в позиция на ръководителя на СОС Георги Георгиев.
 
Според него напълно комфортно в седмицата, в която арх. Шишков беше всекидневно подложен на критика за изчезналата поддръжка на републиканските пътища, той е решил да направи инспекция на разместените жълти павета. " Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните автомагистрали и на противозаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си правят работата, господин министър ", се споделя в позицията на Георгиев.
 
Той напомня, че през предходната година е изменен напълно режима за слагане и надзор на преместваемите обекти в София. Председателят на СОС показва, че измененията са направени след трагичния случай, при който дете почина от токов удар на бул. " Гешов " от нелегално подложен електрически кабел, захранващ преместваем обект.
 
" През февруари 2021 година арх. Шишков беше отхвърлен от длъжността основен проектант на регион " Триадица " поради този драматичен случай. Проверка на госпожа Фандъкова тогава сподели, че нито един от павилионите, сложени на това място, не е подложен законно, а по тази причина отговаряше точно основният проектант арх. Шишков. И той понесе своята отговорност ", се споделя още в позицията на Георги Георгиев. Според него година и половина по-късно, арх. Шишков, заел стола на министър на районното развиване, си връща.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР